Over ons

Wat in 1959 begon met de bloemenkar en marktkramen van pa Wisse, hebben we als familie inmiddels uit kunnen laten groeien tot één van de modernste bloemisterijen van Zeeland. 

Ondanks het grote verschil tussen verleden en heden, hebben we de basis nooit uit het oog verloren. Wij zijn pioniers in onze branche, maar altijd met oog voor kwaliteit en creativiteit.
Visie die in 2005 perfect gestalte kreeg met de ingebruikname van ons nieuwe pand in Heinkenszand.
Hiermee ging onze wens in vervulling. Een stijlvol, modern winkelpand van zo’n 2.600 m² met daarin genoeg ruimte voor de winkel en verhuur. Een enthousiast team van bloemstylisten staat hier klaar om uw groene wensen in te kleuren.

Met hun passie als inspiratiebron, hoop ik je, ook namens het team, nog lang te mogen begroeten en van dienst te zijn in de groene en fleurige wereld van Bloemisterij Wisse. Natuurlijk kan je onze prachtige boeketten ook makkelijk online bestellen. 

bloemisterij wisse pand
verhuur bloemisterij wisse

Verhuur groen & bloem decoraties

Sinds jaar en dag verhuren wij ook planten, bloemen en decoratie. Dit doen wij voor kleine maar ook grote evenementen, zoals: Film by the sea, Four Freedom Awards en De horecabeurs. WIj ontzorgen op gebied van sfeer decoratie en maken het verschil. 

Wij werken o.a. samen met