Evenementen decoratie

Bloemisterij Wisse fleurt uw evenement op!

Wij zijn uw professionele partner bij het aankleden van uw evenement. Wij stoppen pas als de ruimte er perfect en sfeervol uitziet, daar mag u ons aan houden! We brengen vooraf uw wensen in kaart en vertalen deze naar een onvergetelijke sfeerbeleving.

Of het nu om een bruiloft, relatie-evenement, congres of een culturele voorstelling gaat, Bloemisterij Wisse – onder leiding van meesterbinder Jaap Wisse – heeft ruime ervaring op elk gebied.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Evenementen sfeer partner

Niet voor niets manifesteert Bloemisterij Wisse zich ook op dit terrein al jarenlang als een inspirerende en betrouwbare partner. Of het nu gaat om bedrijfspresentaties of uw tuinfeestje, Bloemisterij Wisse weet steeds te verrassen met verfrissende ideeën.

Groen decoratie

Zowel op locatie voor ondernemingen als bij particulieren zijn wij gespecialiteerd in het verzorgen van decoratieve interieur beplanting. Een (kunst) plant in combinatie met een design pot kan de gehele ruimte fijn aan laten voelen.

Bruiloften

De mooiste dag van je leven. Dat beseffen we goed en daarom beschouwen wij het dan ook als een eer wanneer wij onze medewerking mogen verlenen aan “uw dag”.
Wij nemen graag de tijd om de mogelijkheden met u te bepraten en om u voorbeelden te laten zien. Van een stijlvolle decoratie tot een futuristisch bruidsboeket.

Showroom

Vanuit onze thuis basis in Heinkenszand werken wij in een bedrijfspand van 2.600 m² met een fantastische winkel/showroom waar u met een kopje cappuccino, koffie of thee kan genieten van verse bloemen en planten maar ook van de nieuwste potten en accessoires.

Ontzorgen in transport & decoratie op locatie

We gaan met de grootste zorg om met de spullen die wij leveren voor u op locatie. Het transport en de plaatsing op het evenement verzorgen wij voor u zodat deze druk niet op uw schouders valt. Wij ontzorgen u op gebied van decoratie en sfeer.